"Izbacite ovaj lik iz serije": Hrpa je komentara na najavu treće sezone I tek tako

Screenshot: YouTube

IAKO je serija primila više kritika nego pohvala, HBO Max potvrdio da će se snimati i treća sezona serije I tek tako... Na društvenim mrežama hrpa je komentara. Ima i gledatelja koji se vesele novim epizodama, a puno je i onih koji daju savjete piscima kako poboljšati seriju.

Nitko ne želi Che u seriji

No u jednom se gotovo svi slažu - žele više Samanthe, a manje Che. "Možete li se riješiti Che?", "Nadam se da će se Samantha u potpunosti vratiti", "Molim vas, bez Che", "Che uništava seriju", "Više Lise, manje Che", "Neka u trećoj sezoni Aidan i Carrie budu zajedno", pišu gledatelji u komentarima.

"Slušajte moje prijedloge: 1. izbacite Che iz serije, 2. izbacite Nyu Wallace, 3. ostavite Carrie i Aidana zajedno, 4. pokušajte da Miranda i Steve poprave svoj brak, 5. Nemojte vraćati Samanthu (obožavam je, ali ova serija pronašla je put bez nje i uključivanje nje bi više štetilo nego koristilo", glasi komentar jedne obožavateljice.

Sutra je finale druge sezone

Podsjetimo, Max je jučer potvrdio novu sezonu serije, a producent Michael Patric King je izjavio: "Oduševljeni smo što provodimo vrijeme u svemiru Seks i grada i pričamo nove priče o životima srodnih i ambicioznih likova koje glume nevjerojatni glumci. I tek tako… dolazi treća sezona."

Serija prati Carrie (Sarah Jessica Parker), Charlotte (Kristin Davis) i Mirandu (Cynthia Nixon) koje žive u New Yorku te je nastavak originalne serije Seks i grad. Mnogo toga se promijenilo u odnosu na originalnu seriju, a vijest o trećoj sezoni stiže uoči finalne epizode druge sezone, koja će se emitirati u četvrtak, 24. kolovoza i u njoj će se pojaviti lik Samanthe Jones (Kim Cattrall).

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.