Izašao trailer za Blood Origin, prequel trenutno najgledanije serije na Netflixu

Foto: Press

JUČER je izašla najava za prequel o Witcheru pod nazivom The Witcher: Blood Origin. To je miniserija u kojoj se priča o prvom Witcheru ikada, a prikazuje se na samom kraju posljednje epizode druge sezone. Emitiranje je planirano za 2022. godinu, iako točan datum još nije poznat. 

Radnja je smještena u vilenjačkom svijetu 1200 godina prije radnje prve sezone. U seriji će se prikazati priča o stvaranju prvog prototipa Witchera i prezentirati ključni događaji koji su svijet čudovišta, ljudi i vilenjaka spojili u jedno. 

 

Nakon što je izašla najava, na društvenim mrežama su se javili obožavatelji knjiga, videoigre i serije, koji su podijeljenih mišljenja. Onima koji su samo gledali seriju, ne sviđa se što u najavi nisu prikazani Witcheri, iako po samoj radnji serije to nije ni moguće budući da će se kroz radnju tek prikazati stvaranje prvog Witchera. Zamjeraju i što nedostaje slavenskih likova koji se pojavljuju u originalu.

"Ovo izgleda zanimljivo", "Priča o Witcheru bez Witchera, krasno", "Ne znam što misliti o ovome", "Netflix stvarno muze priču do maksimuma", "Nadam se da je u prequelu iskorišteno više originalnog materijala nego u ove dvije sezone Witchera", "Ovdje se da biti vrlo kreativan. Nadam se da nisu upropastili priču", "Ovo uopće ne sliči Witcheru", "A gdje su Slaveni?", neki su od komentara. 

Podsjetimo, druga sezona Witchera od prošlog se petka može gledati na Netflixu. U manje od 24 sata postala je najgledanija serija, a još je uvijek broj jedan u Top 10 Croatia listi na streaming platformi.

Nova sezona dobila je i bolje kritike od svoje prethodnice. Od ukupnih 100 posto, na Rotten Tomatoesu je ostvarila 96% na temelju 23 kritike, dok je prva sezona na temelju 91 kritike ostvarila 61%. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.