Ivana Paris: Prostitucije ima i među manekenkama kao i na izborima ljepote



BIVŠA Miss Universe Hrvatske i sudionica reality showa na kojem je upoznala svoga sadašnjeg muža Dinu Bubičića, Ivana Paris pojavila se na sinoć održanom izboru za "Modela godine" i iznenadila prisutne sjajnom formom. Dok joj je suprug vodio izbor, Ivana je sjedila pored pozornice i promatrala Dinu na djelu. Čini se da Ivani odgovara brak i majčinstvo, pa smo odlučili iskoristiti priliku i upitati je o novom životu.

"Povukla sam se iz javnosti. Doma sam i odgajam dijete, promijenila sam životni smjer. Ne izlazim nigdje, ovo je prvi put u godinu dana da sam se sredila i izašla van", priznaje Ivana ali dodaje da se ne bi vraćala starom životu: "Ne bih se vratila manekenstvu, definitivno. Počela bih raditi u odnosima s javnošću, jer je to moja profesija. Manekenstvo nikad i nije bilo moj posao, nego hobi kojim sam se sasvim spontano počela baviti".

Pitali smo Ivanu da prokomentira djevojke koje su se šetale po pisti izbora za najboljeg modela: "Vidim tu te curice, pune elana, nade i veselja, a samo će jedna pobijediti i samo jedna će se možda u dogledno vrijeme razočarati u sve to. Al dobro, sad neka žive svoju mladost kako žele. Živiš u nekoj nadi, da je to nekakav idealan svijet. Da nema kandidatkinja, ne bi postojali izbori. Kad sam ja bila njihovih godina, da mi je netko rekao da se ne bavim manekenstvom, ne bih poslušala".

"Nisam baš bila sretna zbog izlaska Dinine knjige"



Na pitanje kako je u braku s Dinom, Ivana je vrlo prizemljeno odgovorila: "U braku s Dinom je isto kao i u vezi, ništa se posebno nije promijenilo. Oboje imamo svoje žute minute, nikad nisam ni mislila da ću naći idealnog partnera. Imamo mi svojih trzavica ali ništa veliko i ništa ozbiljno. Trebamo se oboje još naučiti živjeti u zajednici. Ja sam dosta godina živjela sama, on je sin jedinac. Još učimo, zajednički život je odricanje". Zanimalo nas je što je s Dininom knjigom "Od dilera do mistera", a Ivana je priznala da nikad nije bila sretna s njegovom odlukom da iznese svoj život javnosti na pladanj: "Nemam pojma što je s njegovom knjigom. Nisam ni bila prezadovoljna izlaskom te knjige. Mislim knjiga kao knjiga nije loše zamišljena, ali je tajming po meni posve pogrešan. Hajde da je on to napisao dok nije bio u vezi tj. u braku, ne bih to tako gledala. Sada - nisam baš sretna zbog te knjige. On sad radi kao voditelj na lokalnoj riječkoj televiziji, ali ja ga ne vidim baš u tom smjeru. On to zna, ali ako je njemu gušt - što da ja kažem", zaključila je Ivana.

S obzirom da Ivana ima liniju iz svojih najsvjetlijih manekenskih dana, upitali smo je za recept: "Smršavila sam radi sina Leonida. Prohodao je prije mjesec dana, nema više vrtića ni kolica. Hoće sam hodati, a ja trčim za njim. Dino ima foru da je visok pa ga bole leđa... Ma dobro, hoda i on za njim, ali ne toliko kao ja". A što je s proširenjem obitelji? "Ne, ne, ne. Sad sam stvarno umorna i zato sam vrlo izričita u tom svom NE. Dino bi sutra još jedno dijete, ali nije očevima teško kao majkama u tom prvom periodu. Ne kažem da neću nikad više imati još jedno dijete, ali sad mi treba odmora".

"Cure koje imaju želudac za prostituciju ne brinu naročito zbog priča"

S obzirom da je bila u svijetu manekenstva, zanimalo nas je Ivanino mišljenje o prostitucijskim aferama u tom miljeu: "Na mom izboru toga nije bilo, meni nisu nudili takve stvari, ni članovi žirija niti itko drugi. Ima prostitucije, pa to se zna. A zna se tko su manekenke u Hrvatskoj. Osobno nisam vidjela nikoga. Da se razumijemo, ima tu puno izmišljenih priča, i o meni - nevezano za prostituciju. Moguće je i da je polovica tih priča izmišljena. Ali ne vjerujem da 50 nepovezanih različitih ljudi znalo istu priču, znači nešto mora biti istina. Cure koje imaju želudac da se seksaju za novac, njih te priče ne diraju previše. Nije mi jasno, mediji su došli do imena određenih cura, a njihov odgovor na na sve to je bio da nemaju komentara. Priče su njima najmanji problem. Za jednu za koju se pričalo znam sigurno da je istina jer poznajem osobu koja ju je `angažirala`, tako da bih mogla reći da poznajem manekenke koje se time bave. Iako nisu manekenke koje se jedine time bave. Prostitucije ima podjednako među manekenkama kao i na izborima ljepote".

Ivana, ovako zadovoljna sa svojim životom sad, zaključila je intervju: "Ako je netko pjevač i fino zarađuje, možda može pristojno živjeti. Cure koje odlaze na otvorenja svega i svačega, nemaju ništa od toga. Umjesto da zarade svoj novac i budu zadovoljne s tim, one se naslikavaju po tim eventima, a za što? Za ništa. Ja sam prošla život manekenke i taj život je iza mene".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.