Istraga je gotova, socijalna služba je napokon odlučila je li Brad Pitt zlostavljao djecu

Foto: Guliver/Cover Images

SOCIJALNA služba Los Angelesa napokon je zaključila istragu oko Brada Pitta, koja je započela tvrdnjama njegove supruge Angeline Jolie da slavni glumac zlostavlja njihovo šestero djece.

Nikakve optužbe nisu podignute, a 52-godišnji glumac je oslobođen sumnje da je udario 15-godišnjeg sina Maddoxa tijekom svađe na privatnom letu. Također, istražitelji su utvrdili da su netočne i tvrdnje o prethodnom zlostavljanju djece od strane Brada Pitta, doznaje TMZ.

Teške optužbe na račun glumca krajem rujna su stigle upravo od Angeline Jolie, koja je u međuvremenu podnijela zahtjev za razvod i skrbništvo nad djecom te istovremeno iselila sa obiteljskog imanja.

Pitt je zasad tri puta dobio priliku provesti vrijeme sa njihovo šestero djece, no najstarije dvoje, 15-godišnji Maddox i 12-godišnji Pax navodno su odbili vidjeti oca. Pred parom je sada brakorazvodna parnica na obiteljskom sudu.

Brad Pitt se jučer, prvi put nakon Branxit skandala, pojavio u javnosti i to u društvu dobre prijateljice Julie Roberts, na premijeri svog filma Moonlight. Na njegovom su licu pritom bili jasno vidljivi tragovi umora i stresa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.