Internet je podivljao zbog njezinog trudničkog trbuha

Foto: Instagram

LJUDI na društvenim mrežama imaju naviku pretjerivati zbog kojekakvih budalaština, a i ne smijemo zaboraviti da se prečesto radi o besposličarima i potpunim idiotima.

Dogodilo se to i u slučaju lijepe Australke Hanne Polites koja, kao i mnoge druge trudnice, objavljuje fotografije na Instagramu.

Kao što se može zaključiti na temelju njezinih objava, radi se o zaljubljenici u fitnes i zdrav život, a sa zdravim je navikama nastavila i tijekom trudnoće.

Naravno, njezina vitka linija uznemirila je njezine sljedbenike od kojih su najglasniji bili upravo oni koji su sve samo ne stručni davati bilo kakve savjete. Oni "smatraju" da to nije zdrav pristup trudnoći pa je u komentarima prozivaju i vrijeđaju.

"Šokantno je čitati sve te komentare u vezi s mojim zdravljem i nerođenom bebom, posebno jer su djevojke u trudnoći ranjivije i osjetljivije na zlostavljanje. Negativne komentare ne primam osobno, posebno kada znam da donosim educirane odluke kada su u pitanju prehrana i vježbanje tijekom trudnoće. Sva ženska tijela treba slaviti i nastavit ću objavljivati svoje fotografije jer smatram da je važno da budem pozitivan uzor drugim trudnicama", govori Hannah.

S njom se slažu i mnogi stručnjaci koji tvrde da se trening kod trudnica potiče, ali i da je izuzetno bitno prije početka konzultirati se s liječnikom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.