Instagramuša pokazala neugodnu stvarnost iza "savršenih" fotki koje objavljuje

Foto: Instagram

IAKO se možda sramite priznati, mnogi od vas ne mogu si pomoći pa rado prolistaju Instagram kako bi pogledali savršene fotografije influencera i njihovih avantura. Iako se čine besprijekornima, one zapravo ne prikazuju stvari kakve one jesu u stvarnosti, a Rianne Meijer, koju prati više od 353 tisuće ljudi, odlučila je pokazati kako izgleda stvarnost iza njenih idealnih fotografija.

Tako je pokazala kako poziranje kroz prozor automobila u vožnji nije toliko zabavno i jednostavno, a čekanje jela u restoranu ne znači uvijek zabavu, već glad i nestrpljivost.

Također, jutra nisu tako bajna i lagodna kakvima se čine, a #wokeuplikethis u stvarnosti uključuju natečenost i podočnjake.

Ni fotke s najviše lajkova nisu jednostavne za snimanje, osobito kad se trebaju prikriti strateška mjesta ili kad vjetar puše.

Ni preslatke fotke s kućnim ljubimcima nije lako dobiti, osobito kad mališani nisu otvoreni za suradnju...

A čak i ako imaju zavidnu figuru, influenceri se bore s odjećom kako bi na fotkama ispala savršena, iako u stvarnosti može zadavati prave muke.

Ako idući put pozavidite instagramušama na savršenim fotografijama i bezbrižnom provodu, samo se sjetite koliko vremena izgube na snimanje besprijekornih fotki, dok vi uživate u svom skromnom, ali opuštenom odmoru.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.