Influencericu šokirala dijagnoza: Hodala sam s rakom na nozi

Foto: Instagram

21-GODIŠNJA britanska reality zvijezda i influencerica Molly-Mae Hague otkrila je da je madež koji joj je nedavno uklonjen s noge bio kancerogen.

Sve je prikazala u snimci na YouTubeu. Liječnik joj je preko telefona rekao da je riječ bila o malignom melanomu, a Molly se rasplakala kad je čula vijest. "Hodala sam s rakom kože na nozi", rekla je influencerica svojim pratiteljima zatim.

Vijest je saznala dok je bila na poslovnom putu u Italiji. Madež je najprije uočila njena majka i to preko ekrana, dok je Molly još bila u reality showu Love Island.

21-godišnjakinja je zatim otišla na niz pregleda, a dva dermatologa rekla su joj da se nema zašto brinuti. No ona je odlučila zatražiti i treće mišljenje jer je, kako kaže, "osjećala da nešto nije u redu". Biopsija je na kraju pokazala da je riječ o malignoj izraslini.

"Ni sama ne znam što bih mislila ili rekla. Ne mogu vjerovati da su mi drugi liječnici rekli da je u redu. Tako sam uzrujana i bijesna", rekla je Molly nakon što je saznala dijagnozu te pozvala sve da provjere svoje madeže.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.