Influencerica hvali svog dečka koji je motorom divljao po Splitu: "Posvećen je"

Foto: Instagram

SPLIĆANIN Adrian Petričević gostovao je u videu koji je njegova djevojka, influencerica Ela Jerković, objavila na YouTubeu. Zajedno su najavili da ne namjeravaju prestati s ludostima na cesti. Adrian je nedavno izašao iz zatvora u kojemu je proveo mjesec dana zbog kršenja više od 80 prometnih propisa tijekom vožnje na motoru koji je odmilja nazvao Suzana.

"Adrian je jedan osebujni youtuber koji je zbog svog trećeg videa završio u zatvoru i to misec dana. Koliko posvećen moraš bit svom YouTube kanalu? Inače jedan pali gaser", najavila je Ela svog dečka koji se naizgled ponosio svojim pothvatom.

Dodali su i nove snimke u kojima Petričević vozi na stražnjem kotaču, divlja po kružnom toku u Splitu i pali gume.

"Bit će još videa, ne brinite", poručio je Adrian, a Ela ga je na to upitala planira li opet ići u zatvor.

"Znači, slijedi Moto blog 2. Bilice ne ginu ovaj put tri miseca", odgovorila je influencerica umjesto njega, a on je potvrdno kimnuo glavom i rekao kako su nove snimke u izradi.

Adriana na njegovom YouTube profilu prate 32 tisuće ljudi, a njegove snimke pregledane su više od 100 tisuća puta. Video koji je nazvao Zatvorilo me...Ups pregledalo je čak 350 tisuća ljudi, a u njemu je prepričao svoje iskustvo iz zatvora. Otkrio je i da mu je Suzana trajno oduzeta.

Njegovu djevojku, influencericu Elu, na Instagramu prati nevjerojatnih 300 tisuća ljudi, a Ela redovito pratitelje počasti svojim provokativnim fotografijama. Baš kao i Adrian, i ona je ljubiteljica brzih vožnji, auta i motocikala te sudjeluje u Adrianovim ludim pothvatima na cesti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.