Influencerica (22) tvrdi da joj se Kanye (47) javljao nakon što se vjenčao s Biancom

Foto: Profimedia/Instagram

Model i influencerica Mikaela Lafuente (22) tvrdi da joj je Kanye West poslao poruku na Instagramu gdje ju je pozvao da se druže i slušaju njegov novi album, piše Daily Mail. Mikaela je u vezi s poznatim tiktokerom Bryceom Hallom te je osudila repera zbog, kako tvrdi, neprimjerenog ponašanja. Istaknula je da je Kanye puno stariji od nje te da je oženjen.

Bilo joj je čudno

Navela je da joj je njegovo javljanje bilo čudno s obzirom na to da nikada nisu razgovarali uživo te je rekla da je na početku mislila da se radi o lažnom računu. "Bilo je smiješno. Bryce i ja bili smo u Vegasu, pregledavala sam svoje Instagram DM-ove i vidjeli smo tu poruku. Isprva nisam vjerovala i mislila sam da je to lažni račun, ali nije bio", prisjetila se.

Mikaela je, tvrdi, odbila njegov poziv. "Mislim da nije prihvatljivo slati poruke drugim ženama kad si oženjen. To nije prihvatljivo i to je nešto iza čega ću uvijek stajati. Odrasla sam u obitelji gdje su svi sa svojim partnerima zauvijek i to je ono što želim za sebe", rekla je.

Dodala je da smatra da je varanje u vezi neprihvatljivo, misleći na to da je Kanye u braku s 29-godišnjom suprugom Biancom Censori od prosinca 2022. godine. Mikaela tvrdi da je Kanye, nakon što ga je odbila, izbrisao sve poruke s Instagrama koje joj je poslao.

Bivši zaposlenici tuže Kanyea Westa

Podsjetimo, zaposlenici tvrtke Yeezy, čiji je vlasnik Kanye West, tuže repera i njegovog bivšeg suradnika Mila Yiannopoulosa. Prema sudskim dokumentima do kojih je došao TMZ, Bianca je navodno slala "hardcore" seksualni sadržaj zaposlenicima nakon što je Kanye najavio pokretanje svog biznisa s filmovima za odrasle Yeezy Porn.

U tužbi se navodi da su videozapisi s neprimjerenim i eksplicitnim sadržajem bili dostupni maloljetnom osoblju koje je radilo na reperovoj aplikaciji. Međutim, Bianca nije navedena kao optuženica. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.