Igor pronašao kuvertu na kojoj je dijete napisalo "pare za 8. mart". Traži vlasnika

Screenshot: Blic TV

Igor Todorović iz Niša je prije nekoliko dana pronašao kuvertu s novcem u blizini osnovne škole u Novom Selu. Zbog toga što je na njoj dječjim rukopisom ispisano "pare za 8. mart", sumnja se da su je slučajno ostavila djeca. 

Igor je to odmah objavio na Facebook grupi Izgubljeno Nađeno, ali vlasnici još nisu pronađeni, a Dan žena prolazi... Usprkos tome Igor se nada da će se vlasnik kuverte javiti i da će novac doći u prave ruke. Kaže da su novac definitivno skupljala djeca. Jedini uvjet za pronalaženje pravog vlasnika bio je da se kaže točan iznos novca u kuverti.

Ako ne nađe vlasnika, novac ide u humanitarne svrhe

"S obzirom na to da u kuverti nije bilo nikakvog spiska, niti imena, jedini način kako možemo doći do pravog vlasnika jest da nam on kaže točnu cifru. Ljudi su pretpostavljali, pričali o tisućama dinara. Na kraju krajeva, koliko god bilo, dječica su to skupljala, odvajala, da bi nekog svog dragog iznenadili", rekao je za Blic TV.

"Ako ne pronađemo vlasnika za par dana, novac će ići u humanitarne svrhe, nekom djetetu kome to u tom trenutku bude najpotrebnije", poručio je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.