HTZ euforija: Ekstatične obožavateljice umalo pregazile zaštitare kako bi došle do Zokija!

PONAJBOLJI pjevači prve sezone showa Hrvatska traži zvijezdu sinoć su ionako vruću atmosferu na Trsatskoj gradini doveli do usijanja. Turneja "Surfaj sa zvijezdama" ispunila je sva očekivanja, djevojčice iz petnih žila vrište iz publike, a koncerti su rasprodani do posljednjeg mjesta. Obožavateljicama srce ne kuca brže samo zbog pobjednika showa, Bojana Jambrošića, mladića koji još od showa nosi titulu "dečka kojeg bi svaka mama htjela za zeta", već i zbog slavonskog rokera Zorana Mišića.

Kakva je euforija vladala u Rijeci, ponajbolje pokazuju fotografije sa sinoćnjeg koncerta - zaštitari su jedva držali zaštitnu ogradu pred hordom ekstatičnih tinejdžerica. Zokija su razuzdane djevojke doslovno zgrabile i umalo mu iščupale ruku pokušavajući ga odvući u publiku. Na koncertu je bilo i suza razočaranih djevojčica koje nisu uspjele dotaknuti rukom svoje idole, ali i suza radosnica onih koje su ukrale bar jedan Bojanov, Zokijev, Vedranov ili Matejev osmjeh. HTZ-ovci su na kraju izveli himnu showa "Na putu do zvijezda".

Nakon Rijeke turneja se seli nešto južnije, na splitsku Tvrđavu Gripe gdje će koncert biti održan 7. kolovoza. Turneja "Surfaj sa zvijezdama" završava 14. kolovoza nastupom u dvorištu Vege u Osijeku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.