Htjela se rukovati s tipom koji je dočekivao ljude na sprovodu kraljice. Otpilio je

Screenshot: TikTok

U LONDONU se danas održava niz ceremonija povodom sahrane kraljice Elizabete II., među kojima i propovijed u Westminsterskoj opatiji. Prilikom ulaska u opatiju kamere su zabilježile jedan neugodan trenutak u prijenosu uživo.

Na ceremoniju u Westminstersku opatiju pozvano je oko dvije tisuće ljudi, među kojima je bilo i otprilike 500 svjetskih lidera. Sve je to moralo biti vrhunski organizirano. No jedan trenutak brzo se počeo širiti društvenim mrežama.

Htjela se rukovati, ali nije išlo po njenom planu

Prilikom ulaska u opatiju mnogi su se rukovali s muškarcem koji je bio zadužen za prijem gostiju. Jedna dama, kada je došla na red, pružila je ruku tom muškarcu, međutim on joj nije uzvratio. Ponovno je pokušala uspostaviti kontakt, no muškarac ju je lagano dodirnuo po ruci.

@shezabgaming Did anyone else see this ?😯 #queenelizabeth #queenelizabethii #funeral #hmqueenelizabeth #hm #fyp #shocked #viral #awkward #uk #queen #xyzbca ♬ England - National Anthem

Nakon toga vidi se kako je žena, čiji identitet nije poznat, napravila grimasu sugerirajući da joj je neugodno te je promrmljala nešto sebi u bradu. Video je objavljen na TikToku i u nekoliko sati pregledan je gotovo dva milijuna puta. 

Skupilo se mnogo komentara korisnika TikToka. Brojni su nizali šale na račun ove neugodne situacije.

"Bijesna je", "Njezin suprug slušat će o ovome čitavu noć", "Urnebesno", "Ona sad ima problema s povjerenjem", "Sigurno će se žaliti poslije", "Ovo su sigurno bivši ljubavnici", "Zanima me što je točno rekla", "Ovo je sigurno nešto osobno", neki su od komentara.

Neki ljudi zaključili su da se muškarac rukovao samo sa svjetskim liderima, ali ne i s njihovim partnerima i partnericama. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.