Hrvatskoj glumici koronavirus poremetio planove: "Izbačeni smo iz svog života"

Foto: Facebook

GLUMICA Vitomira Lončar s partnerom Ivicom Šimićem već nekoliko godina živi u Kini, a sad su se vratili u Hrvatsku zbog koronavirusa. Što se dogodilo, Vitomira je izvještavala na Facebooku.

Par je krajem siječnja otišao na odmor na Filipine gdje su planirali provesti mjesec dana, a zatim se vratiti u svoj kineski dom. No virus im je poremetio planove.

"Dragi prijatelji, približava se kraj našim praznicima na Filipinima, ali ne kako smo očekivali. U međuvremenu se epidemija novog virusa proširila, a u kvart u kojem živimo više nije moguće ući. Do daljnjega. Avionske karte su nam otkazane. Živi smo i zdravi, sretni i zahvalni zbog toga, ali izbačeni iz svog života. U kineskom se kriza kaže wei ji (危机). Pri tom je wei (危) danger, ali zato ji (机) znači opportunity. I tako smo dobili iznenadnu i neočekivanu priliku da dođemo u Hrvatsku, vidimo svoje drage mame, Bugu, prijatelje... (preostalog) peseka, Valbisku. A, kako stvari stoje, odigrat ćemo si i poneku predstavu", napisala je Vitomira na Facebooku sredinom veljače.

Par je u Zagreb stigao prije dva dana.

"Nakon 38 sati puta i 4 slijetanja, prvo smo otišli pogledati naše majke. Dva susreta koja u potpunosti pokazuju razlike Šimića i Lončara. Kod Šimićevih nas je Anka (u 94. godini) čekala na vratima, nestrpljivo, uređena, friško ošišana... Predjelo, domaća juhica, njoki, domaća štrudla od jabuka...Nakon toga je na red došla moja mama (85). Dođemo na recepciju doma gdje živi i pitamo znaju li gdje bi je mogli naći? Kaže nam čovjek: 'Kak' ne, baka karta belu, tu je, u boravku.' Nazovem ju i kažem, mama, tu smo, stigli smo! Čujem kak veli dečkima s kojima karta: 'Dečki, za čas sam natrag!' I evo je! U trenirci, zagrli nas, izljubi, veli: 'Odlično izgledate, ali dečki me čekaju, kartamo belu, vidimo se drugi put!'", otkrila je glumica kako je izgledao njen susret s majkom i svekrvom nakon drugo vremena.

Lončar i Šimić 2016. godine najavili su odlazak u Kinu, gdje je Šimić preuzeo umjetničko ravnateljstvo nad kazalištem Meriton Children's Theatre u gradu Xi'anu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.