Hrvat i Srbin koji glume u popularnoj Netflixovoj seriji pozirali skupa: Idemo, kume

Foto: Instagram

LUKA PEROŠ, hrvatski glumac koji glumi u svjetski popularnoj seriji La Casa de Papel, objavio je na svom Instagram profilu fotografiju na kojoj pozira s kolegom iz serije, srpskim glumcem Darkom Perićem. 

"Helsinki kaže: 'Još četiri tjedna, kume'", napisao je Luka ispod fotke.

"Brat" i "Obitelj", dodao je u hashtagovima Luka, koji u seriji glumi pljačkaša po imenu Marseille.

"Idemo, kumeee. Boooom", napisao je Perić, koji glumi Helsinkija. 

Nedavno je objavljen i trailer za petu sezonu serije La Casa de Papel, engleski prevedena kao Money Heist, koja je ujedno i posljednja sezona. 

Inače, Luka Peroš proteklih sedam godina živi u Barceloni, gdje se odselio zbog ljubavi, i tada je njegova glumačka karijera krenula uzlaznom putanjom. Peroš u Barceloni živi sa suprugom Brazilkom Paulom, s kojom ima sedmogodišnjeg sina Davida. S njima je i 15-godišnja kći Ava, koju je dobio u vezi s pokojnom kiparicom Ivanom Popović.

Podsjećamo, serija La Casa de Papel postala je veliki hit u karantenskom razdoblju i gotovo da ne postoji osoba koja nije čula za nju. U samo tjedan dana dosegla je brojku od 34 milijuna gledatelja i postala je traženija od bilo koje druge serije. Prva sezona pojavila se još 2017., a pažnju je privukla kao prva pljačkaška serija na španjolskoj televiziji.

Peta sezona na Netflix stiže 3. rujna ove godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.