Hrabri ste i imate novca? Ukleta Biblija koja privlači nasilne duhove čeka na vas

Foto: Ebay

AKO imate 120 tisuća funti viška i mjesta za duhove u kući, možete si priuštiti predmet koji je vjerojatno najviše uklet na cijelom Ebayu – barem tako tvrdi njegov vlasnik.

Čovjek koji se potpisao kao Fred prodaje antiknu Bibliju iz 19. stoljeća koju opsjedaju duhovi, a već su i bacili jednu ženu niz stepenice, piše Daily Mail.

Navodi da je drži u posebnoj praznoj sobi u crkvi jer se previše boji njezinih moći, no uvjeren je da je knjiga zaista opsjednuta duhovima: "Ova knjiga vrlo je ukleta, nekoliko vidovnjaka ju je pregledalo i potvrdilo da su za nju vezani duhovi. Zato ne prihvaćam nikakvu odgovornost za paranormalne događaje koje vam može donijeti i neću biti odgovoran ni za kakve incidente", napisao je u oglasu.

Bibliju mu je dala prijateljica kojoj je dojadilo "lupanje vratima, otvaranje ormarića, stupanje i penjanje stepenicama", a duhovi su prevršili mjeru kada su je povukli niz stepenice zbog čega se i ozlijedila.

Sadašnji vlasnik nije imao sličnih problema, ali tvrdi da je to zato što od prvog dana drži Bibliju daleko od svog doma. Već je odbio ponudu od 50 tisuća funti za nju – smatra da zbog svoje jedinstvene zaposjednutosti vrijedi i mnogo više.

Nađe li se dovoljno bogat i hrabar kupac, duhovi bi konačno mogli dobiti novi dom.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.