Holivudskog ljepotana napao tip u teretani, a problemi su počeli na svima vam dobro poznat način

Foto: Instagram

POZNATI američki glumac i voditelj Mario Lopez napadnut je dok je napuštao teretanu u Las Vegasu, a sukob je eskalirao do te mjere da je morala intervenirati i policija.

TMZ piše da je Lopez izlazio iz svlačionice i slučajno se zabio u jednog muškarca. Lopez je navodno rekao da se ispričava, no muškarcu nije bilo do ispričavanja pa mu je odgovorio svima dobro poznatim pitanjem: "Imaš ti neki problem?"

Navodno je zakoračio prema Lopezu i pokušao pokrenuti tučnjavu, no planove mu je poremetio zaposlenik koji se odmah umiješao i razdvojio ih. Lopez je u međuvremenu shvatio da mu je u svlačionici ostao mobitel pa se pokušao vratiti po njega, međutim iznervirani muškarac mu je zgrabio mobitel, bacio ga u zid i tako razbio u komadiće.

Tada je interveniralo osiguranje, a pozvana je i policija. Ipak, muškarac nije uhićen jer Lopez nije htio podnijeti prijavu. Hotel u kojem se nalazi Planet Hollywood Spa u kojem se incident dogodio nadoknadit će Lopezu štetu zbog mobitela, a muškarcu je zabranjen pristup u prostorije wellnessa.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.