Hit na TikToku: "Ovako bogata derišta plaćaju račune u restoranu"

Screenshot: TikTok

KORISNIK TikToka pod nadimkom European kid objavio je video kojim je pokazao kako žive bogata djeca. Bio je na večeri sa svojim ocem, a račun je bio golem.

Način plaćanja? Tata

"Vaš račun, ukupno 5925 eura. Kako želite platiti? Kartica, gotovina?" rekao je konobar, na što je bogati klinac rekao: "Tata. Mogu li platiti svojim tatom?" Nakon toga je njegov otac ljutito uzeo račun, a mladić je rekao: "Moja fizička kartica je ovdje."

@theeuropeankid

Every rich kid does it…

♬ original sound - European kid

Video je u jednom danu skupio više od osam milijuna pregleda. "5900 eura za večeru držali bi me sitim za idućih devet mjeseci", "Tata je ime kreditne kartice", "I ja bih voljela da su moji roditelji ultra bogati", "Ovakva metoda plaćanja uvijek je uspješna", samo su neki od komentara ispod videa.

Ranije se ljutio zbog "hrvatskog gyrosa"

Inače, ovaj tip, porijeklom Grk, isti je onaj koji se naljutio kada su mu prijatelji na ljetovanju u Dalmaciji iz šale rekli da je gyros hrvatsko jelo. "Ne govori mi da ima hrvatski gyros, ne vrijeđaj me tako. Gyros je grčko jelo", ljutio se mladi Grk. Snimka je u kratkom roku postala apsolutni hit na TikToku. 

@theeuropeankid

Greeks take their food seriously 😂

♬ original sound - European kid
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.