Hercegovački pop: Hvala Bogu nismo pobijedili, sotonisti bi obeščastili tlo Domovine

Foto: Sanjin Strukić/Pixsell/Facebook

FRATAR iz Hercegovine Mario Knezović na Facebooku je komentirao Eurosong, a njegova je izjava izazvala puno pozornosti na društvenim mrežama. On je, naime, sretan što Hrvatska nije pobijedila na Eurosongu jer tako "sotonisti" neće doći u Arenu Zagreb.

"Hvala Bogu što Hrvatska nije pobijedila na takozvanoj Euroviziji. Ne mogu ni zamisliti da bi dogodine u Arenu došli neki izvođači sotonisti i tako obeščastili tlo naše Domovine. Pobjeda je što nismo pobjedili", napisao je, a njegova je objava prikupila 6.2 tisuća lajkova.

Hvala Bogu što Hrvatska nije pobijedila na tzv. Euroviziji. 🔸️Ne mogu ni zamisliti da bi dogodine u Arenu došli neki izvođači SOTONISTI i tako obeščastili tlo naše Domovine. 👍POBJEDA je što nismo POBIJEDILI!

Objavljuje Fra Mario KnezovićNedjelja, 12. svibnja 2024.

"Hrvatska kršćanska katolička zemlja je dala osam bodova Irskoj, zna se šta je pjevala, tu se zabrinimo", "Tako je, dragi Fra Mario, sreća da Marko nije prvi. Ne tribaju nam sotonisti", "Kamo sreće da nije uopće ni nastupo. Po tome ćemo ostati poznati da pripadamo ovom modernom vremenu. Gej bio na vrhu pobjede. Nije to slučajno", pišu fratrovi sljedbenici.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.