Hauserova zgodna Lola pohvalila se novim izgledom, promijenila je frizuru

Foto: Instagram

LOLA ASTANOVA jedna je od najpoznatijih pijanistica i skladateljica na svijetu, a domaća javnost upoznala ju je zahvaljujući suradnji i druženju s violončelistom Stjepanom Hauserom, članom 2Cellosa. Osim što publiku privlači svojim glazbenim talentom i izvedbama koje dijeli na društvenim mrežama, ali i zanosnim izgledom kojim plijeni pažnju.

Donedavno crnka, sada se na Instagramu pohvalila novim izgledom i bojom kose koja je oduševila njezine obožavatelje. Lola je dugu kosu obojila u pastelno ljubičastu, a novi izgled predstavila je odjenuvši se u sirenu te je takva snimila video koji je podijelila na Instagram profilu.

"Čuvajte se sirenine pjesme', napisala je Lola u opisu videa ispod kojeg su joj obožavatelji udijelili brojne komplimente na račun novog izgleda. Osim toga, objavila je i video na kojem svira popularnu skladbu "Clair De Lune" odjevena u sirenu.

Nakon što je 2017. godine prekinuo vezu s Jelenom Rozgom, Stjepan Hauser počeo se intenzivno družiti s Lolom, a njihovi zajednički videi na kojima zajedno izvode razne skladbe zainteresirali javnost zbog čega se mislilo kako je na pomolu nova ljubav. Ipak, nikada nije dokazano je li dvojac zaista imao ljubavnu vezu ili su se samo družili.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.