Hana Rodić otkrila zašto je željela napustiti Zadrugu nakon samo dva tjedna

Foto: Instagram

SVEGA dva tjedna nakon što je ušla u kontroverzni srpski reality show Zadruga, koji se snima po nekoliko mjeseci, Hana Rodić je završila svoje sudjelovanje u njemu.

Mnogi gledatelji su posumnjali da je Hanino ispadanje iz showa namješteno, a ona se fanovima obratila na svom Instagram profilu.

"Evo kao što vidite vani sam. Neki su možda gledati, neki su spavali, a svima se želim zahvaliti na podršci i prekrasnim porukama koje sam dobila. Još uvijek sam u Beogradu, ali čekam let za Berlin. Napokon ću vidjeti osobu zbog koje sam htjela napustiti Zadrugu", rekla je Hana u videu i dala naslutiti da je razlog njenog odustajanja bilo to što joj nedostaje dečko Goran Jurenec.

Hana je među prvima napustila show nakon duela s drugom nominiranom natjecateljicom Majom Marković.

"Prije dupliranja: Hana 6 posto, Maja 94 posto. Nakon dupliranja: Hana 11 posto, Maja 89 posto. Očigledno namješteno, tko bi glasao za ovu Maju, ništa nije do sada pokazala, mutava djevojka i bez imalo srama nakon svega što uradila, a polako vremenom će vidjeti kako će je osuditi", "Nikada očiglednije namještanje postotaka. PINK nadmašio sam sebe. Maja ni podršku u studiju nije imala, a da je netko glasao? Dajte molim vas", samo su neki od komentara razočaranih gledatelja nakon što je Hana napustila show. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.