Djeca Guya Fierija moraju ostvariti ove dvije stvari ako žele njegove milijune

Foto: Profimedia

KUHAR i TV voditelj Guy Fieri (55) svojim je sinovima postavio niz strogih pravila kojih se trebaju pridržavati ako žele naslijediti njegovo višemilijunsko carstvo ili će u protivnom ostati bez ičega.

Fieri je otac dva sina Huntera (27) i Rydera (17), koje ima sa suprugom Lori, a pomaže i u odgoju sina svoje sestre Morgana (22) nakon njezine smrti. Očito je Fieri učio od Shaquillea O'Neala, koji ima šestero djece. Naime, bivši košarkaš rekao je da ako njegova djeca žele njegovo bogatstvo, moraju imati dvije diplome.

Fieri dijeli istu mantru kao i Shaquille O'Neal

Fieri se slaže sa Shaqom kada je riječ o dijeljenju svog bogatstva sa svojim sinovima. On želi osigurati da se sva trojica obrazuju što je više prije nego što im se da bilo kakav novac.

"Moraju imati dvije diplome i onda poslije riješiti poslijediplomski studij. Rekao sam svojim dečkima: 'Ništa od ovoga što sam gradio nećete dobiti osim ako ne dođete i uzmete to od mene.' Rekao sam im isto što je moj tata rekao meni: 'Kada umrem, možeš očekivati da ću umrijeti bez novca, a ti ćeš platiti pogreb'", objasnio je slavni kuhar za Fox News. 

"Ovo je tako nepravedno"

Guyev najmlađi sin Ryder nije previše oduševljen očevim očekivanjima.

"Tata, ovo je tako nepravedno. Još nisam ni krenuo na fakultet, a ti me već forsiraš da moram završiti MBA (poslijediplomski studij)? Mogu li jednostavno završiti fakultet?" prisjetio se Fieri rečenice koju mu je srednjoškolac nedavno izrekao.

Godine 2021. Fieri je postao najbolje plaćeni kuhar na kabelskoj televiziji nakon što je sklopio ugovor s Food Networkom. Od 2023. navodno vrijedi 70 milijuna dolara zahvaljujući vlastitoj emisiji Guy's Big Bite, koja se prikazivala 10 godina, kao i emisiji Diners, Drive-in's i Dives, koju je vodio. Spomenuta emisija navodno je zaradila više od 230 milijuna dolara prihoda od oglasa u 2020., prema tvrtki za analitiku podataka Kantar.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.