Grozne priče mladenki: "Pozvala je muža i mene na spolni odnos u troje"

Foto: 123RF

PRIČA o kineskoj mladenki koja je na svom vjenčanju doživjela scenu iz noćne more, kad se pored nje i mladoženje stvorila njegova bivša djevojka odjevena u vjenčanicu, potaknula je mnoge na traženje još bizarnijih događaja sa svadbi.

Reddit je pun priča mladenki kojima je dan njihovog vjenčanja među najgorim danima njihova života. Čini se da postoji još žena koje na tuđe vjenčanje stignu u vjenčanici.

"Moja je bivša cimerica na moje vjenčanje odlučila nositi svoju vjenčanicu. Ne neku bijelu haljinu ili haljinu koja sliči vjenčanici, nego baš vjenčanicu koju je nosila na  svom vjenčanju", napisala je jedna žena.

"Moji su gosti bili kao iz noćne more. Mamina prijateljica se napila i plesala na stolu. Šogorica se htjela tući s mojom tetom oko buketa. Bar dva gosta su spavala u dvorištu kuće mojih roditelja. Kuma se napila, pala i skoro razbila čeljust, a netko je cigaretom zapalio stolnjak", požalila se druga korisnica Reddita.

"Netko je naručio pizzu na svadbu, iako je bilo hrane", tvrdi jedan korisnik.

Priča korisnice jaysjami dokazuje da mladencima i nije baš simpatično kad netko iskoristi njihov dan za svoje zaruke.

"Svekrva je htjela fotku s obitelji pa mi je rekla da se maknem"

"Moja sestra se zaručila na mom vjenčanju. Iako me to naljutilo, prešutjela sam jer znam da uvijek mora biti u centru pažnje. Osim toga, već su mjesecima bili zaručeni, on je kupio prsten i baš joj ga je morao dati na našem vjenčanju", napisala je.

"Tijekom fotografiranja svekrva je tražila i jednu fotografiju s obitelji, a meni je rekla da se maknem", ispričala je Tess47.

"Muž i ja smo željeli manje vjenčanje s osamdesetak gostiju, ništa previše otmjeno, ali lijepo. Vjenčanje je bilo na otvorenom, no očekivali smo da će se gosti svečanije odjenuti. Većina njih došla je u topićima, trenirkama i trapericama. Kasnije smo doznali da je muževa starija sestra bila ljubomorna što se on ženi prije nje pa je svima rekla da će vjenčanje biti "jeftino i u stilu piknika" te da odjenu što žele", otkrila je JealousSIL.

"Svekrvin pas mi je pojeo vjenčane cipele nakon svadbe. Osim toga, ona je prespavala kod nas pa smo muž i ja prvu bračnu noć proveli na kauču u dnevnoj sobi, s njenim psom", požalila se korisnica MigraineLeFay.

"Prijateljica moje vjenčane kume najprije se pijana fotografirala s gostima pokušavajući ih poljubiti. Potom se nekoliko puta pijana onesvijestila na podiju. Na kraju večeri ponudila je meni i mužu da nam se pridruži u hotelskoj sobi za seks utroje", ispričala je korisnica the_red_one_sucks.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.