Nenad Bjelica je 27 godina sa suprugom Senkom: "Ona govori šest jezika"

Foto: Borna Jaksic/Krunoslav Petric/Goran Stanzl/PIXSELL

Nenad Bjelica je novi (stari) trener Dinama, što znači da će ga supruga Senka ponovno imati priliku bodriti s tribina Maksimira

Senka je već dobro poznata hrvatskoj javnosti, a o njoj smo pisali i nedavno, kad je svjedočila u Osijeku na suđenju braći Mamić. Tad je govorila o računu u Švicarskoj koji ona i suprug imaju, na koji su uplaćivani određeni iznosi kao naknade za skauting.

Upoznali se preko njegove sestre

Ona i Bjelica u braku su 27 godina. Upoznali su se 1995. preko Nenadove sestre, kojoj je Senka bila najbolja prijateljica, a vjenčali su se nakon dvije godine veze. Obitelj je tijekom godina živjela u više zemalja, poput Španjolske, Njemačke i Austrije, a Senka je supruga pratila gdje god bi igrao, a kasnije i trenirao. Ipak, najviše su se zadržali u Klagenfurtu, gdje je Senka sa sinovima ostala živjeti i nakon što je Bjelica preuzeo Osijek.

Imaju dva sina, 27-godišnjeg Luku i 19-godišnjeg Luana.

Kad se Bjelica 2018. preselio u Zagreb zbog Dinama, Senka je i tad ostala u austrijskom Klagenfurtu zbog školovanja mlađeg sina. "Ovo je naša baza, moja djeca će uvijek ovdje imati dom. No, Hrvatsku ćemo uvijek smatrati svojom domovinom", rekao je on tad u jednom intervjuu.

"Supruga govori šest jezika"

"Kućanske poslove obavlja moja supruga, ona je za to glavna. I u kuhinji je također glavna. Ona je prava profesionalka u svemu što sprema", pohvalio je tad Nenad Senku, koja se ne pojavljuje često u javnosti. Jednom prilikom je otkrio da je ona zaslužna i za njegove modne kombinacije.

Hvalio je i njeno poznavanje stranih jezika.

"Obojica sinova govore po pet jezika, a supruga Senka šest. Poliglotska obitelj. Svi govorimo španjolski, njemački, engleski i talijanski. Ja govorim poljski, supruga slovenski, a Luan francuski. Luka je na pet, a mi na šest jezika. Sad učim francuski", rekao je prije nekoliko godina.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.