Golfericu hrvatskog prezimena napali jer je komentirala penis umirovljenog kolege

Foto: Instagram

LIJEPA bivša golferica hrvatskih korijena Paige Spiranac našla se na udaru kritika brojnih internetskih korisnika nakon što je komentirala "alatku" umirovljenog golfera Grega Normana.

Norman je na svom Instagramu objavio fotografiju s plaže te je pozirao u kratkim hlačama, a u komentarima se odmah javila i Paige.

"Greg 'morski pas' Norman. Prije kao morski pas čekićar", napisala je.

Ubrzo nakon što je ostavila komentar, dobila je niz uvreda na društvenim mrežama od ljudi koji su je prozvali zbog seksizma.

"Žališ se na muškarce koji komentiraju tvoje tijelo, a zatim komentiraš tijelo nekog muškarca. To ne ide jedno s drugim, Paige", napisao je jedan korisnik.

"Draga si mi, ali s tim komentarima počela si pretjerivati", dodao je drugi.

Paige se oglasila povodom cijele situacije na svom Twitter profilu i objasnila svoj stav.

"Stalno dobivam ovakve komentare. Želim da bude jasno kako se nikada nisam i nikada neću žaliti u vezi toga. Samo me nemojte nazivati dro*om ili ku*vom. Greg Norman objavi sliku bez majice na kojoj mu je jasno vidljiv penis i dobije pohvale što ima velikog. Žena s velikim grudima objavi sliku u bikiniju i velik broj komentara ići će u smjeru kako je ona dr*lja i samo privlači pozornost", napisala je.

Ovo nije prvi put da se Paige susrela s lavinom negativnih komentara. Isto se dogodilo i prije dva mjeseca kada je izjavila da su dresovi bejzbolske ekipe San Diego Padres "grozni", zbog čega se našla na udaru kritika njihovih brojnih navijača.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.