Golferica hrvatskog prezimena: Testiranje na koronu je slično oralnom se*su

Foto: Instagram

"TESTIRANJE na koronavirus muškarcima daje dubok uvid u to kako je biti žena", kazala je Paige Spiranac, bivša golferica koja nosi hrvatsko prezime.

Naime, u najnovijoj epizodi podcasta Playing a Round influencerica i bivša sportašica razgovarala je s voditeljem Joshom Templeom o oralnom testu na koronavirus, a Paige ga je usporedila s pružanjem oralnog seksa muškarcima. 

"Postoji taj test koji se radi na usta i taj mi je zapravo najneugodniji. Kao, broje 20 sekundi dok štapić vrte duboko u ustima", kazao je Temple, na što je Paige odgovorila da sada muškarci znaju kako se žene osjećaju.

"Da, pa sad znate kako se žene osjećaju cijelo vrijeme", kazala je, a voditelj ju je kroz smijeh upitao može li to pojasniti.

"Mislim da je prilično razumljivo. Dečki su takvi slabići. Imaju nešto u ustima i odmah im je neugodno. U međuvremenu, kada djevojkama stave svoje spolovilo usta, onda misle da je to nešto nevjerojatno dobro", kazala je Paige.

Uz to što je uspoređivala postupke testiranja s oralnim seksom, Spiranac je u podcastu govorila i o svom ljubavnom statusu.

"Često dobijem ovo pitanje i odbijam odgovoriti na to i imam svoje razloge. Mislim da mnogi ljudi misle da o tome ne pričam zbog svog posla, jer ako kažem da sam s nekim ili da sam udata, tada ću izgubiti muške pratitelje. A to zapravo nije tako", kazala je Paige.

Inače, Paige se 2018. godine udala u tajnosti za atletskog trenera Stevena Tinocoa i gotovo nikad ne govori o svom braku. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.