Gola revolucionarka: Sila Sahin prva je Turkinja koja se skinula za Playboy



SILA SAHIN uzrujala je svoju obitelj skinuvši se za njemačko izdanje Playboya. Naime, 25-godišnja glumica je muslimanka turskog porijekla, a živi u Belinu. Zvijezda je tamošnje sapunice, a dosad je njezina obitelj bila ponosna na njezin uspjeh. No, njezin posljednji potez šokirao je neke njezine obožavatelje, a razbjesnio obitelj. Sila je za njemačko izdanje Playboya pozirala u golišavom izdanju, a na samoj naslovnici pokazala je golu dojku.

"Napravila sam ovo jer sam zaista željela biti slobodna, ove fotografije su oslobađajuće, pogotovo nakon djetinjstva kakvo sam imala", izjavila je Sila. Njezina šokirana obitelj je reagirala burno, a majka više ne komunicira s njom. "Moja majka je još uvijek ljuta, a još je teže s bakom i djedom", izjavila je.

Njezin otac, također glumac, osvijestio joj je činjenicu da je ovim snimanjem izazvala burne reakcije muslimana diljem svijeta. Ona se ne slaže, već smatra da je ovim snimanjem pokazala mladim Turkinjama da mogu živjeti svoj život kako im odgovara. Njezino skidanje ima čak povijesnu vrijednost, naime, ona je prva Turkinja koja se ikad skinula za naslovnicu Playboya.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.