Glumica (24) iz filma Mean Girls šokirala priznanjem: "Ne znam tko je Kylie Minogue"

Foto: Instagram

GLUMICA Renée Rapp (24), poznata po ulozi u novom izdanju filma Mean Girls, šokirala je obožavatelje kada je priznala da nije znala da je Kylie Minogue poznata kao pjevačica, a ne samo kao - proizvođačica vina.

Voditeljica Olivia Marks s radija Magic ispitivala je Renée i njezine kolege glumce iz spomenutog filma o poznatim mjuziklima. "Tko je glumio zelenu vilu u filmu Moulin Rogue? To je australska pop zvijezda", upitala je Olivia. Kasnije je otkrila da je to Kylie Minogue.

"Tko je ta kraljica?"

"Ne znam tko je to. Proizvodi li ona sada prosecco? Tko je ta kraljica? Voljela bih znati tko je ona", rekla je Renée. Minogue je doista razvila vinski brend Kylie Minogue Wines, u suradnji s engleskim distributerom pića Benchmark Drinks, 2020. godine. Rapp je otkrila da je nedavno probala njezino piće. 

"Bila sam u Londonu prošli mjesec i netko je rekao: 'Donijeli smo prosecco Kylie Minogue', rekla je glumica.

Fanovi su šokirani njenom izjavom

Obožavatelji su neugodno iznenađeni Reneéinim priznanjem.

"To što Reneé ne zna tko je Kylie Minogue šokira me do srži. Što smo krivo učinili kao društvo?", "To što ne poznaje Kylie je tako tužno. Ona je čista magija", "Malo je suludo što ne znaju tko je Kylie Minogue. Čovjek bi pomislio da znaju nešto o glazbi", "Renné ne zna tko je Kylie Minogue... razočaravajuće za nekoga tko pjeva pop", pisali su u komentarima ispod videa objavljenog na YouTubeu. 

Novo izdanje filma Mean Girls

U novom izdanju filma Mean Girls glume Angourie Rice kao Cady, Rapp kao Regina (ponavlja svoju brodvejsku ulogu), Auli'i Cravalho kao Janis, Jaquel Spivey kao Damian, Anantika kao Karen i Bebe Wood kao Gretchen.

Projekt su režirali Arturo Perez Jr. i Samantha Jayne, prema scenariju Tine Fey, koja također ima ulogu u filmu. Prvi film iz 2004. privukao je veliku pažnju nakon svog debija, a nastavak filma napravljen za televiziju objavljen je 2011. Mjuzikl temeljen na filmu izašao je 2017. i prikazivao se na Broadwayu do 2020.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.