Gledao sigurnosnu snimku s imanja, uočio nešto što je jednoj ženi spasilo život

Screenshot: Facebook

ŽENA iz Adelaidea koja je nestala tijekom vikenda pronađena je živa i zdrava nakon što je u grmlju ostavila SOS poruku da je netko pronađe.

Deborah Pilgrim (55) nestala je u nedjelju ujutro u Sedanu, oko 100 kilometara sjeveroistočno od grada. Kampirala je s prijateljima u okolici kad je odlutala. U ponedjeljak, policija je koristila helikopter i pomoć volontera Državne službe za izvanredne situacije kako bi je pronašla.

Pronađena je u utorak navečer nakon što je lokalni stanovnik uočio znak SOS blizu svog prilaza. Obavijestio je policiju koja je oko ponoći pronašla ženu u okolici. Prevezena je u bolnicu, no čini se da je u dobrom stanju, izvijestila je policija.

Policija kaže kako je umirovljeni policajac Neil Marriott povremeno provjeravao snimke s nadzorne kamere kad je čuo da se traga za gospođom. Čim je ugledao znak SOS, odmah je kontaktirao policiju jer kaže kako se i sam već bio gubio u tom području. "Toliko mi je drago da je uspjela pronaći vodu jer sam se bojao za nju, zbilja jesam", izjavio je za australske medije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.