Glazbena atrakcija Perpetuum Jazzile večeras u Zagrebu: Osvojite ulaznice za koncert u Lisinskom



SLOVENSKA i svjetska vokalna atrakcija Perpetuum Jazzile, na radost svih obožavatelja u Hrvatskoj, održat će koncert u Zagrebu u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog večeras, 10. listopada, u 20 sati. Glazba koju izvode miks je različitih stilova i obuhvaća jazz, bossa novu, swing, ali i funk, gospel i pop obrade poznatih pjesama. Sve pjesme izvode uglavnom a capela, a ponekad im se pridruže i vrhunski instrumentalisti i drugi vokalisti inspirirani njihovim nastupima.

Perpetuum Jazzile dolaze u Zagreb nakon vrlo uspješne kanadsko-američke turneje  na kojoj su  održali iznimno uspješne koncerte. Kako uživo zvuče ovi sjajni glazbeni umjetnici vidjet će svi koji dođu na zagrebački koncert. Ulaznice po cijeni od  140, 160, 180 i 200 kuna su u prodaji i možete ih kupiti na blagajni KD Vatroslav Lisinski i online na www.ulaznice.hr. Perpetuum Jazzile darovat će publici nezaboravnu glazbenu večer te će sigurno svi biti oduševljeni nastupom vrhunskih glazbenika.

Osvojite ulaznice!

Najbržima poklanjamo šest puta po dvije kino ulaznice. Sve što trebate napraviti jest što prije poslati mail naslovljen s "Perpetuum Jazzile - Lisinski, 10. listopada" na index.nagrada@gmail.com. U mailu navedite svoje osobne podatke (ime, prezime, adresa i kontakt-broj). Dobitnici će biti obaviješteni mailom. Sretno!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.