Glazbena atrakcija Perpetuum Jazzile dolazi u Zagreb: Poslušajte kako pjevaju s Tonyjem

TONY CETINSKI i slovenska vokalna atrakcija Perpetum Jazzile donose hit "Umirem 100x dnevno" u novom, zanimljivom aranžmanu. Pjesma kojom je Tony Cetinski otvorio svaki od svojih koncerata u okviru Furia toura, naslovna pjesma albuma koji je dosegao dijamantnu nakladu, "Umirem 100x dnevno" inspirirala je i najpoznatiju vokalnu skupinu iz Slovenije za još jedan hit.

Uz prepoznatljivo dobru vokalnu izvedbu Tonyja Cetinskog napravili su drugačiju verziju pjesme koja će zasigurno postati pravi hit. Na radost svih ljubitelja dobre glazbe i obožavatelja Perpetuum Jazzila u Hrvatskoj, oni će održati koncert u Zagrebu u KD "Vatroslava Lisinskog", 10.listopada s početkom u 20 sati.

Hit na YouToubeu

XL vokalna grupa Perpetuum Jazzile najpopularniji je glazbeni sastav u Sloveniji, ali i svjetska senzacija na YouTubeu. Snimku Totove pjesme "Africa" u izvođenju zbora Perpetuum Jazzile vidjelo je više od 11 milijuna ljudi, a snimke svih njihovih pjesmi kliknulo je više od 22 milijuna ljudi. Glazba koju izvode miks je različitih stilova i obuhvaća jazz, bossa novu, swing, ali i funk, gospel te pop obrade poznatih pjesama. Sve pjesme izvode uglavnom "a capella", a ponekad im se pridruže i vrhunski instrumentalisti i drugi vokalisti inspirirani njihovim nastupima. Nastupi uživo grupe Perpetuum Jazzile poseban su doživljaj u što će se moći uvjeriti i naša publika 10. listopada.

Ulaznice za koncert su u prodaji

Perpetuum Jazzile dolaze u Zagreb nakon vrlo uspješne kanadsko-američke turneje na kojoj su imali vrlo posjećene koncerte. Kako uživo zvuče ovi sjajni glazbeni umjetnici vidjet će svi koji dođu na zagrebački koncert, a do tada možete poslušati pravu glazbenu poslasticu, Perpetuum Jazzile featuring Tony Cetinski, " Umirem 100x dnevno" koju vam donosimo na Indexu.

Ulaznice za koncert su u prodaji po cijeni od 140, 160, 180 i 200 kuna i možete ih kupiti na blagajni KD "Vatroslava Lisinskog" i online na www.ulaznice.hr. Više informacija o slovenskoj vokalnoj atrakciji Perpetuum Jazzile možete naći na službenoj web stranici: www.perpetuumjazzile.com.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.