George R.R. Martin otkrio je osam zanimljivosti o nadolazećem prednastavku GoT-a

Screenshot: YouTube

PROŠLO je manje od dva mjeseca od završetka "Igre prijestolja", a već nam slijedi prednastavak koji se trenutno snima u Sjevernoj Irskoj.

Te epizode smještene su tisućama godina prije događaja koje prati "Igra prijestolja", a prikazivat će stvari i događaje vezane za Doba heroja, podrijetlo Bijelih hodača i neke poznate obitelji poput Starkovih.

U nedavnom intervjuu za Entertainment Weekly, tvorac "Igre prijestolja" George R. R. Martin otkrio je nekoliko novih intrigantnih detalja.

1. Bit će poznatih imena poput Starkovih

"Starkovi će sigurno biti u priči", rekao je Martin.

2. Ni Lannisteri neće biti isključeni

Važno je napomenuti da je prema knjigama Lann the Clever (osnivač kuće Lannister) bio prisutan tijekom Doba heroja. Legenda kaže da je on taj koji je "prevario" Casterlyjeve iz Casterly Rocka.

3. Što se stvorenja tiče, vidjet ćemo strahovuke i mamute

Priča će obuhvatiti i ova stvorenja koja su velikim dijelom obilježila "Igru prijestolja".

4. Bijeli hodači će definitivno biti dio serije

"Očito je da će Bijeli hodači biti tu - ili Drugi, kako ih zovu u mojim knjigama - i to će biti jedan aspekt priče", otkrio je Martin.

5. U seriji neće biti sedam kraljevstava, već stotinu

"Vraćamo se u vrijeme kad je bilo stotinu kraljevstava - onih sitnih - i to je doba o kojem ovdje govorimo", objasnio je.

6. I zloglasni dvorac Casterly Rock će biti u seriji, ali ne očekujte da ćete ondje vidjeti Lannistere

Neosvojiva tvrđava vjerojatno će biti prikazana onakva kakva je bila prije nekoliko tisuća godina - bez Lannistera jer prednastavak prethodi njihovom usponu. "Lannisteri još nisu stigli, ali Casterly Rock postoji i okupirali su ga Casterlyjevi - po kojima dvorac i nosi ime u 'Igri prijestolja'", kazao je Martin.

7. Martin je predložio "Long Night" kao ime serije o prošlosti

To je i dalje samo prijedlog, a ime još nije službeno potvrđeno. Čak postoji mogućnost da serija dobije ime "The Longest Night" jer, kako kaže, u osmoj sezoni već postoji epizoda koja se zove "The Long Night".

8. Što se glumaca tiče, gledat ćemo već poznata lica

Članove glumačke postave čine Naomi Watts, Naomi Ackie, Denise Gough, Jamie Campbell Bower, Shelia Atim, Ivanno Jeremiah, Georgie Henley, Alex Sharp i Toby Regbo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.