Gdje su danas i kako izgledaju Harry i Marv, lopovi iz kultnog filma Sam u kući?

Foto: Profimedia/Press

Božićni blagdani gotovo su nezamislivi bez kultnog filma Sam u kući, koji već 30 godina zabavlja gledatelje u blagdanskom periodu. Glavni junak u filmu je Kevin McCallister, a mnogi se sjećaju i lopova iz filma koji su imali nadimak "wet bandits", odnosno "mokri banditi". Lopove Marva i Harryja glumili su Daniel Stern i Joe Pesci, a mnogi ih danas ne bi prepoznali.

U filmu Sam u kući lopovi Marv i Harry bili su žrtve Kevinovih zamki, koje su često ostavljale posljedice na njihovim tijelima. Stern se jednom prilikom osvrnuo na ozljede koje je zaradio na snimanju i koje nisu bile produkt filmske magije i šminke.

"To je kao da smo igrali neki sport. Ne bole vas nikakve ozljede jer ste se zabavljali. Dobio sam jak udarac u nos i raskrvario ga kada sam morao gurnuti glavu kroz vratašca za pse. Morao sam je i brzo izvući, ali sam zapeo svojim velikim nosom", prisjetio se.

Glumac je snimio još nekoliko filmova, ali su svi bili manje uspješni od kultnog božićnog hita i njegovog nastavka. Stern se, pored glume, bavi i režiranjem, a 2009. godine dobio je nagradu Call to Service Award bivšeg američkog predsjednika Baracka Obame.

Stern se i posvetio obitelji. U braku je s Laurom Mattos od 1980. godine i ima troje izuzetno uspješne djece. Njegov sin Henry Stern od 2016. godine član je Državnog kalifornijskog senata, a ima i dvije kćeri Ellu i Sophie. 

Pescijevo bogatstvo procjenjuje se na oko 50 milijuna dolara

Nakon uloge u filmu Sam u kući Joe Pesci ostvario je znatno veći uspjeh od svog kolege iz bande. Pesci je glumio u brojnim filmovima kao što su Moj rođak Vinny, Casino i Smrtonosno oružje 3 i 4.

Pesci je ove godine snimio i seriju Bupkis, u kojoj je glumio uz komičara Petea Davidsona i Edie Falco, najpoznatiju po ulozi Carmele u seriji The Sopranos, a glumcu je ovo bila prva uloga nakon filma The Irishman.

80-godišnji Pesci iza sebe ima tri braka, uključujući one s modelom Claudiom Haro te Playboy zvijezdom i glumicom Angie Everhart. Otac je jedne kćeri iz prvog braka, a njegovo bogatstvo procjenjuje se na oko 50 milijuna dolara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.