Frano Lasić na Libertas Film Festivalu snimljen u društvu nove zgodne mlade crnke

JUČER je u Dubrovniku velikim partyjem zatvoren šesti po redu Libertas Film Festival. Iako su sinoć trebale biti i dodijeljene festivalske nagrade za najbolje filmove, organizatori su tek mogli pročitati imena dobitnika, jer nitko od njih nije došao u Dubrovnik. Najboljim igranim filmom proglašen je španjolsko-argentinski film "Tajna u njihovim očima" Juna Josea Campanella. Hrvatski animirani film "Guliver" Zdenka Bašića osvojio je nagradu u kategoriji kratkih filmova. Prethodnih su dana dodijeljene nagrada za životno djelo, koja je pripala Jiriju Menzelu, te nagrada "Tribute", koja je pripala poznatom danskom glumcu Madsu Mikkelsenu.

Među onima koji su se zabavljali na afterpartyju LFF-a, osim članova žirija u kojem je bila i glumica Mira Furlan, našli su se i Mads Mikkelsen, Branko Đurić Đuro sa suprugom Tanjom Ribič Đurić i kćerima te Frano Lasić, koji se zabavljao u društvu nove zgodne mlade crnke. Kako je Lasić na glasu kao veliki zavodnik te ga se od prekida s Dolores Lambašom povezivalo s još nekoliko mladih crnokosih ljepotica, Dubrovnikom se brzo proširio glas o tome da je ovo nova Lasićeva djevojka. "Ma to su gluposti, ne želim to uopće komentirati", kazao je Frano Lasić za Index na upit je li uistinu riječ o novoj ljubavi ili samo prijateljici.

Dubrovnik pun zvijezda

Libertas Film Festival je ove godine okupio mnoga poznata lica. Između ostalih u gradu borave 27-godišnja holivudska glumica Gabourey Sidibe, kojoj je uloga u filmu "Precious" donijela nominaciju za Oscara, redateljica Lisa Cortes, oskarovac Michael Caine i njegova supruga Shakira Baksh, danski glumac Mads Mikkelsen te Jiri Menzel. Zbog održavanja humanitarnog teniskog turnira u Dubrovniku se s obitelji trenutno nalaze i proslavljeni američki tenisač John McEnroe i njegova supruga Patty Smyth. Eva Longoria i Tony Parker s društvom su u grad stigli na dan zatvaranja festivala.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.