FOTO Zbog fotke lica ove cure odustat ćete od istiskanja prištića: "Skoro sam umrla"

Foto: Twitter

STATUS djevojke koja je na Twitteru objavila što joj se dogodilo nakon što je istisnula prištić na licu izazvao je veliku pozornost. S obzirom na to da gotovo svi imaju naviku istiskanja neželjenih prištića po licu i tijelu, jasno je zašto je mnoge njena priča uplašila, iako svi znamo da svako prtljanje po koži nosi rizik od infekcije.

Gotovo sigurno ste i sami nekada istisnuli prištić, a ova priča posjetit će vas da ožiljak nije najgora posljedica toga.

Katie Wright objavila je dvije fotografije, jednu snimljenu 48 sati prije, a drugu 48 sati nakon što je istisnula prištić.

"Prije tjedan dana odlučila sam kopati po onome za što sam mislila da je veliki potkožni prišt. Bolio me već neko vrijeme, a bio je prebolan da bih ga ignorirala. U roku sat vremena cijelo moje lice je nateklo i boljelo me. Mislila sam da će eksplodirati", opisala je.

Ispostavilo se da na njenom licu nije bio prištić, već težak oblik celulitisa, infekcije stafilokokom koja pogađa dublje slojeve kože.

Liječnici su joj rekli da je postojao rizik da se infekcija proširi na njen mozak i na oči, zbog čega bi bila ili slijepa ili mrtva. Iako Katie tvrdi da jako pazi na čistoću svojih kistova za šminku, priznala je da je infekciju vjerojatno izazvao prljavi kist za obrve. Sad upozorava druge da redovito čiste kistove za šminku i da izbjegavaju istiskivanje prištića. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.