FOTO Slavne pjevačice posvađale se kao djeca, a počelo je kad je Rihanna Trumpa nazvala svinjom

Foto: Instagram

OSIM kaosa na aerodromima, Trumpova uredba o zabrani ulaska migrantima iz sedam muslimanskih zemalja, napravila je kaos i na internetu. Rihanna nije prva koja je izrazila mišljenje o Trumpu, ali nije ni prva koja je dobila odgovor od bahate reperice Azealie Banks. 

Kao ponosna migrantica, Rihanna je podijelila svoje mišljenje o Trumpu, nazvavši ga nemoralnom svinjom, a vrlo brzo dobila je odgovor od reperice:"Što se tiče Rihanne (koja nije građanin i ne može glasati), i svih ostalih zvijezda koje koriste svoj utjecaj kako bi uzburkali duhove javnosti, morate stvarno, ali stvarno više ušutjeti", napisala je. Rihanna joj je odgovorila samo fotkom i nekoliko hashtagova. "Faca koju napraviš kad si imigrant", napisala je.

Hashtagovi su referenca na činjenicu da je Azealia ritualno žrtvovala piliće krajem prošle godine kad je tvrdila da je vještica, piše TheLadBible.

Reperica je zatim odgovorila fotkom s nožem, a Rihanna objavila nekoliko screenshotova njezinih poruka, ali je zaboravila sakriti broj što znači da je broj reperice podijelila sa svojih gotovo 70 milijuna pratitelja. 

Brzo nakon, Azealia je odgovorila istom mjerom te podijelila Rihannin broj. Iako su obje obrisale te objave, veliki broj ljudi ih je screenshotao pa je razumna pretpostavka kako obje imaju novi broj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.