FOTO Razmaženi mulci s Instagrama opet šokiraju: Alkohol, dolari i razulareni partyji

Foto: Instagram

RAZMAŽENA zlatna mladež svijeta i dalje se na društvenim mrežama hvali razuzdanim načinom života, a svijet je ponovo zgrožen količinom novca koji se rasipa na razularene zabave bogatih nasljednika.

"Ponestalo je vode na otoku pa smo se morali snaći", kaže jedan od postova na kontroverznoj stranici, na kojoj se mladići i djevojke zalijevaju šampanjcem.

Dok drugo društvo nazdravlja Dom Perignonom, još jedan mladić hvali se svojim Challengerom 300, skupocjenim privatnim avionom, a treći se opisuje kao "vozač Maseratija koji živi život u brzoj traci".

Drugi pak objavljuju skupocjen nakit, vile i bazene, ima i onih koji se ni ne trude uslikati svoje bogatstvo komad po komad - jednostavno se hvale torbama punim novca.

Zanimljivo, uz golemu količinu kritika i zgražanja, profil Rich Kids of Instagram ima i golem broj fanova kojima je razmažena zlatna mladež životni uzor.

Inače, među razuzdanom ekipom ističe se i prošlogodišnja fotografija Tiffany Trump, kćeri aktualnog predsjedničkog kandidata Donalda, čija fotka je naslovljena s "Hamptons prošloga ljeta, Bijela kuća ove jeseni".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.