FOTO Objavili fotku Trumpove kćeri s raskalašene zabave: "Ovako će biti najesen u Bijeloj kući"

Foto: Instagram

INSTAGRAM profil "Rich kids of Instagram" pun je fotografija s bezobrazno raskošnih ljetovanja svjetske zlatne mladeži.

Osim što na ljetovanje idu privatnim helikopterima koji ih ostavit na njihovim privatnim luksuznim jahtama, razmažena djeca svjetskih bogataša, izgleda, na ramenu nose stotine tisuće dolara. Naime, na stranici se pojavila fotografija ruksaka ispunjenog novčanicama od 100 dolara ispod kojega je (ne morate puno pogađati) još novčanica od 100 dolara. 

Taj silni novac troše na elitnim ljetnim destinacijama, ponajviše St. Tropezu, gdje se polijevaju skupocjenim šampanjcem. "Došlo je do nestašice vode na otoku pa smo morali improvizirati", stoji ispod fotografije na kojoj jedan mladić drugom u usta ulijeva Louis Roederer Cristal šampanjac koji košta oko 1300 kuna.

Među razmažnim bogatunčićima našla se i Tiffany Trump, kćer Donalda Trumpa, kandidata za mjesto američkog predsjednika. Ona je fotografiju poslala uz opis: "Hamptonsi prošlo ljeto. Bijela kuća ovu jesen".

Osim bahatih opisa, profil je pun fotografija ogromnih boca Dom Perignona od 15 litara, skupocjenih vila s bazenima, ogromnih jahti i bijesnih auta. 

Kraj ljeta je za ovu razmaženu ekipu još jako daleko, a nitko ne zna koliko će se tisuća dolara proliti u ogromne bazene na skupocjenim jahtama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.