FOTO Zagrebačka norijada: Maturanti se okupali u Manduševcu pa otišli tulumariti na Bundek

Foto: Vedran Tolić, Sanjin Bojić/Index, Sanjin Strukic/PIXSELL

OVOG UTORKA zagrebački maturanti slave posljednji dan srednjoškolskog školovanja, a naravno, održava se i već tradicionalna norijada.

Ovogodišnja proslava, ako i one ranije, počela je okupljanjem maturanata na Trgu bana Josipa Jelačića od 11.30 sati, gdje je učenike, njihove razrednike i nastavnike dočekao glazbeni program dobrodošlice.

Maturanti su se okupili u velikom broju već oko 11 sati i započeli sa slavljem. Naravno i ove godine sa sobom su ponijeli tradicionalne rekvizite, poput zviždaljki i brašna kojim se međusobno posipaju.

Naravno palo je i kupanje u Manduševcu.

Nekoliko minuta nakon podneva raspjevana ekipa krenula je polako prema Bundeku, gdje se proslava održava devetu godinu zaredom. Velik dio njih zadržao se na Trgu nešto dulje, gdje su plesali, iako više nije bilo glazbe.

Kako javlja naš novinar, nešto prije 13 sati maturanti su stigli do Bundeka, a sa sobom su donijeli i poprilične količine alkohola. S obzirom na to da će prilikom ulaska u šator ostati bez alkoholnih pića, jasno je zašto im se ne žuri tamo te se polako šire parkom.

Ako ste se našli u gužvi ili sami sudjelujete u proslavi, svoje nam fotke možete slati na foto@index.hr.

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.