FOTO Posljednji ispraćaj Nedjeljka Badovinca Jumba, došli Cezar i Remzo iz Noćne more

Foto: Luka Šangulin/Index

U ZAGREBU se održao posljednji ispraćaj Nedjeljka Badovinca Jumba, producenta kultne emisije Noćna mora.

 

Od Jumba su se na Krematorij došli oprostiti brojni kolege i prijatelji. Došli su i Cezar i Remzo iz Noćne more.

Posveta pokojnom Jumbu

Remzo je u ruci držao posvetu pokojnim kolegama Željku Malnaru i Jumbu. Njihova imena bila su upisana unutar crveno-crnog srca.

Na sprovod su, između ostalih, došli i Zlatan Zuhrić, Davorin Bogović, glumac Mladen Horvat, Ljubo Ćesić Rojs i Denis Bašić.

Prije tri tjedna bio hospitaliziran

Podsjetimo, tužnu vijest o Jumbovoj smrti na Facebooku je objavila Nemoguća eMisija, na kojoj je nakon Noćne more radio Badovinac.

"Dragi prijatelji, s tugom i bolom vas obavještavamo da je preminuo Nedjeljko Badovinac Jumbo, desna ruka Željka Malnara, dugogodišnji producent Noćne More i brojnih drugih televizijskih formata. Začetnik najduhovitijih trenutaka koje smo imali prilike gledati tijekom trajanja Noćne more. Sućut obitelji i prijateljima. Dragi Jumbo počivaj u miru...", napisali su.

Samo tri tjedna prije smrti Jumbo je objavio da je hospitaliziran i da čeka operaciju. 

Noćna mora emitirala se 18 godina

Proslavljena ekipa Noćne more javnost je držala budnom do kasnih noćnih sati. Emisija, koja je kultni status stekla zbog originalnosti i rušenja tabua, emitirala se 18 godina, od 1992. do 2010. OVDJE pogledajte neke od Jumbovih najboljih trenutaka.

Zvonimir Levačić Ševa prvi je iz ekipe Noćne more napustio svijet 2010. godine. Željko Malnar preminuo je 2013., a lani je umro Ivica Lako Laki.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.