FOTO Otac objavio potresne fotografije sina iz bolnice kako bi poslao važno upozorenje

Foto: Facebook

KAKO bi upozorio na važnost nošenja kacige, otac jednog tinejdžera iz Velike Britanije objavio je fotografije sina u bolničkom krevetu nakon pada s bicikla, koji je umalo završio fatalno.

12-godišnji Jude Percival umalo je poginuo kad je pao s bicikla nakon što mu je prijatelj presjekao put te je preletio preko volana bicikla. 

Liječnici su se borili za njegov život, a unatoč ozljedi mozga, njegovo stanje sad se popravlja. Dale kaže kako je njegov roditeljski propust činjenica da mu sin nije nosio kacigu.

"Znam da je kul ne nositi kacigu kao dijete ili tinejdžer, ali fotografije Judea koji se bori sa život manje su kul", rekao je za Mirror Online.

Kad je nakon poziva došao na mjesto nezgode, Dale je ostao u šoku. "Mislio sam da je mrtav, klinci koji su bili s njim vrištali su i bili u šoku. Gledati kako s njega režu odjeću i umeću mu cijevi bilo je nešto najstrašnije što sam doživio", rekao je.

"Neurolog je rekao kako je Jude vrlo sretan mladić. Mogao je doživjeti ozbiljne ozljede mozga ili biti mrtav", dodao je Dale koji smatra da je sina trebao bolje zaštititi. Upravo zbog toga fotografije je objavio na internetu te dospio na naslovnice čak i u Danskoj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.