FOTO Odrasla u strogo kršćanskoj obitelji, sad ima 23 i prodaje nevinost na aukciji

Foto: Moonlite Bunny Ranch

U JEDNOM od nekoliko legalnih bordela u SAD-u, jedna 23-godišnjakinja sprema se prodati svoju nevinost najvišem ponuđaču na aukciji.

Bailey Gibson iz Sacramenta u Kaliforniji želi prodati svoju nevinost, a za pomoć se obratila bordelu Moonlite Bunny Ranch u Nevadi.

Iako je "oglas" izašao tek jučer, direktor komunikacija bordela Jeremy Lemur rekao je za News.com.au kako je već hit, odnosno da je interes ogroman. Vlasnik bordela Dennis Hof očekuje pak da bi iznos mogao premašiti milijun dolara.

Bailey kaže kako joj ljudi ne vjeruju da je djevica s 23 godine. "Suprotno uvriježenom mišljenju, i atraktivne 23-godišnjakinje mogu biti djevice", napisala je u obrazloženju svoje odluke. Otkrila je kako je odgojena u obitelji koja ju je posvojila, a koja je imala "jake kršćanske vrijednosti", zbog čega je odrastala u strogima uvjetima.

Kad je imala 16 godina, poslali su je u kršćansku školu za djevojke i uopće nije imala kontakt s dječacima. "Treba li reći kako su izostanak muškog društva i duboko religiozni odgoj pomogli tome da postanem odrasla djevica", govori.

Nakon što ju je bivši više puta prevario (iako joj je rekao kako želi za seks s njom čekati do braka), prekipjelo joj je. "Nakon tugovanja neko vrijeme, zaključila sam da je čekanje do braka kriva odluka, jer moj bivši dečko nije bio vrijedan čekanja", objašnjava.

"Mislila sam da mogu djevičanstvo zamijeniti za dečkovu dugotrajnu odanost, no bila sam u krivu. Odlučila sam stoga dobiti nešto za svoju nevinost, nešto od čega ću imati koristi. Poželjela sam izgubiti nevinost na najprofitabilniji mogući način", rekla je. Tad je naišla na Moonlite Bunny Ranch i vlasnika Dennisa Hofa. Nakon razmjene mailova, Dennis je pristao na njezinu ideju.

"Na kraju dana, to je moje tijelo. Imam pravo s njim napraviti što želim. Ne mislim da vas kapitalizacija 'čistoće' čini lošom osobom. Kao što vas ni seks s više osoba ne čini lošom osobom. Svi donosimo odluke. Moja je bila čekati, a sad ću prodati", zaključila je.

Aukcija će trajati do 15. rujna, a "konzumacija" će biti oko mjesec dana kasnije, 15. listopada, na rođendan vlasnika bordela Dennisa Hofa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.