FOTO Njonjo stigao u Katar sa suprugom Sonjom. Ona iznenadila modnom kombinacijom

Foto: Igor Kralj/Pixsell

PREDSJEDNIK Hrvatskog sabora Gordan Jandroković i ministar vanjskih poslova Republike Hrvatske Gordan Grlić Radman stigli su u Dohu kako bi pratili nastup Hrvatske protiv Argentine u polufinalu Svjetskog prvenstva u Kataru.

Jutros su posjetili i hrvatske reprezentativce, koji borave u hotelu Hilton u Dohi, kako bi im iskazali podršku uoči utakmice. Na fotografijama se može vidjeti kako njih dvojica nasmijani poziraju ispred plakata hrvatske zastave na kojoj piše "Sretno", a oko vrata su ogrnuli plave navijačke šalove, isto sa zastavama. Obojica su se pojavili u odijelima.

"Mentalna snaga koju su pokazali protiv Brazila je najvažnija. To ih krasi kao nikad do sada, a pokazali su i nevjerojatno srce i spremnost za borbu. To je nešto što mi govore svi s kojima se srećem. Po tome smo fenomen", rekao je Jandroković medijima.

Jandrokovićeva supruga bez navijačkih rekvizita

Gordan Jandroković je na put u Katar odlučio povesti i svoju suprugu Sonju, koja se pojavila u šarenoj haljini i crvenom sakou bez navijačkih rekvizita.

Podsjetimo, Vatrene su na tribinama u Dohi bodrili i bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarovićpredsjednik vlade Andrej Plenković, predsjednik Republike Zoran Milanović te prva dama Sanja Musić Milanović, dok su ministar prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine Ivan Paladina te bivši ministar financija Zdravko Marić utakmice gledali u društvu navijača.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.