FOTO Napala lijepu voditeljicu zbog preuske haljine: "Valjda je uhvatila muža da masturbira na nju"

Foto: Instagram

ŽENA koja se obrušila na lijepu voditeljicu zbog preuske haljine, i sama se našla na meti negativnih komentara kad su se fotografije proširile društvenim mrežama.

Stanovita Jan Shedd, između ostalih, komentirala je novinarku Demetriu Obilor, a u objavi koju je obrisala, napisala je, da u premalenoj haljini za svoju veličinu izgleda "smiješno".

Objava je vrlo brzo postala viralna, a voditeljici, koja inače izvještava o prometu te je svojevrsna zvijezda na društvenim mrežama, počele su stizati poruke podrške te komplimenti na račun izgleda. Mnogi su joj dali do znanja da im je postala inspiracija, a mnogi su se obrušili i na ljude koji su je napali. "Vjerojatno je uhvatila mužda da drka na nju", "glupa koza", samo su neki od komentara.

"Kontroverze dolaze od ljudi koji nisu sretni s mojim izgledom na televiziji. 'Njezino tijelo je preveliko za tu haljinu, ima previše oblina, njezina kosa je neprofesionalna' neki su od komentara. Brza poruka tim ljudima: Ovako sam građena, tako sam rođena i ne idem nigdje, ako vam se ne sviđa, imate svoje opcije", poručila je na Twitteru te zahvalila svima na brojnim porukama podrške.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.