FOTO "Može te biti sram": Playboyeva zečica razbjesnila naciju golom fotkom

Foto: Instagram

PLAYBOYEVA zečica s Novog Zelanda Jaylene Cook našla se na udaru kritika nakon što je gola pozirala na svetoj planini Maori. Ta je 25-godišnja manekenka pozirala svom dvije godine starijem dečku i fotografu Joshu Shawu, a na planinu su se penjali čak sedam sati. Kad su stigli gore, Jaylene je skinula sve sa sebe osim tenisica, rukavica i kape te se zamišljeno zadubila u daljinu, dok je njen dečko fotografirao taj prizor.

Iako se Jaylene brani da se nisu popeli na sam vrh zbog poštovanja prema Maorima, lokalno stanovništvo svejedno tvrde da je fotografija izraz nepoštovanja.

Dennis Ngawhare rekao je za Stuff.co.nz da su članovi maorske zajednice veoma uznemireni zbog te fotografije.

"Pretpostavljam da ćemo dobiti nekoliko komentara 'pa što nije u redu s tim, koga briga?', no znam da je mnogo mojih rođaka uznemireno ovime. Oni smatraju da je to izraz nepoštovanja", rekao je.

Dodao je da se članovi njegove obitelji nikad nisu penjali na tu planinu jer je smatraju svojim pretkom.

"Shvaćam da se ljudi penju gore, no molimo ih da pritom pokažu poštovanje", rekao je.

Jaylene i Josh tvrde da fotografijom nisu nikoga željeli uvrijediti.

"Fotografije nisu pretjerane niti eksplicitne. Bili smo svjesni povijesti planine, pazili smo da nikog ne povrijedimo. Biti gol nije uvredljivo ni na koji način. To je prirodno i čisto, to pruža snagu", tvrdi Jaylene.

Za Daily Mail je rekla da nije iznenađena kritikama koje je dobila.

"To je stvar perspektive. Mi mislimo da su fotografije veoma obzirne. Skupljali smo po planini smeće koje su drugi ostavili i bili smo svjesni kulture", tvrdi.

"To je bilo impulzivno, skinula sam se i osjetila hladan zrak", rekla je. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.