FOTO Marijana Batinić dijelila fritule po Zagrebu, zasladio se i Slaven Letica

Foto: Press

SVAKA sezona dokumentarne sapunice "Ljubav je na selu" je posebna, a prije nego i krene sa emitiranjem, za dobru atmosferu i uživo, uvijek se pobrine "Amorova vila", Marijana Batinić. Poznata voditeljica zna kako razveseliti gledatelje koji se raduju gledajući je kako spaja usamljena srca iz sezone u sezonu, a ovaj put svoju pozitivnu energiju i zarazan osmijeh odlučila je podijeliti i sa Zagrepčanima.

I ne samo to! Napekla je toliko fritula da nitko tko je prolazio Zrinjevcem nije ostao zakinut za slatko osvježenje. I dok su joj mnogi prilazili ne bi li je uz fritule i tamburaški sastav Tim priupitali je li u u ovoj sezoni pronašla sreću za kojeg farmera ili farmericu, Marijana im je otkrila da ni ove sezone neće nedostajati ljubavi kao ni uzbuđenja. 

"Ljudi su genijalni, i svi gledaju emisiju. A nakon đira po gradu već imam kandidate za novu sezonu!", rekla je omiljena voditeljica.Zapjevala je i "Ljubav je na selu" verziju pjesme Despacito što je mnoge rasplesalo, a čija srca je sve spojila u novoj sezoni, gledatelji će saznati već od sutra, 10.rujna, u 20:10 sati na RTL-u. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.