FOTO Majka 11-mjesečnu bebu maskirala u jezivog zombija, fotke su nevjerojatne

Foto: Facebook

TIFFANY Refroe svoju je 11-mjesečnu kćerkicu Oakley maskirala u zombija, a fotke djevojčice obišle su sve svjetske medije. Tiffanyjin suprug Daniel oduvijek je, kako kažu, želio s kćerkicom pred Halloween odraditi fotkanje u zombie izdanju pa su njih dvoje, oboje maskirani u zombije, pozirali za fotke koje izgledaju zaista nevjerojatno.

Na slikama pored napuštene kolibe u šumi Daniel izgleda kao zombi s rasporenom utrobom i crijevima koji vise iz trbuha, a na nekoliko fotografija djevojčica ih drži u ustima.

Tiffany i Daniel kažu da malena nije bila uplašena te da su u njihovoj kući maske i horori svakodnevica, budući da su veliki obožavatelji serije Walking Dead.

"Moj san je s ovim fotkama doći u emisiju Ellen DeGeneres", kaže mama Tiffany i tvrdi da je za obitelj ovo fotkanje ostvarenje sna. Kaže da tijekom slikanja djeca nisu bila ni uplašena, a svima koji su je kritizirali zbog leća u očima 11-mjesečne Oakley poručila je da su slike sređene u Photoshopu i da nikad ne bi stavila leće tako maloj bebi.

Jesu li vama ove fotke odurne ili genijalne?

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.