FOTO Lijepe i uspješne: Zaboravite nogometaše, tenisači imaju najbolje cure

Foto: Instagram

DOK NOGOMETAŠI najčešće za partnerice biraju manekenke, partnerice tenisača uglavnom su djevojke koje su uspješne na nekim drugim područjima.

Razlozi zašto su pale baš na tenisače su očiti - osim što su u odličnoj formi, vrhunski tenisači zarađuju ogromnu lovu. Naravno, to je i onaj presudni faktor - ljubav, barem u onim idealnim slučajevima.

Upoznajte djevojke i supruge najboljih tenisača svijeta

Biljana Tipsarević

Supruga srpskog tenisača Janka Tipsarevića modna je dizajnerica, koja se često nalazi na listama najseksi Srpkinja. S Jankom je već deset godina, a njihovu vezu i kasniji brak nisu obilježili skandali.

Sara Foster

Supruga je njemačkog profesionalnog tenisača Tommyja Haasa. Prije nego što se počela baviti glumom bila je uspješna manekenka, a gledateljima je najpoznatija u po ulozi u seriji "90210", nastavku Beverly Hillsa. U braku su šest godina i imaju dvije kćeri.

Francesca Fichera

Žena je tenisača Filippa Volandrija, s kojim ima jedno dijete. Bavi se manekenstvom i televizijska je voditeljica.

Nicole Scherzinger

Najpoznatija je s ove liste, a u vezi je s bugarskim tenisačem Grigorom Dimitrovom. Dugo je bila u vezi s vozačem Formule 1 Lewisom Hamiltonom, koju su mediji detaljno pratili. Ovo ljeto provela je u Hrvatskoj.

Carolina Cerezuela

Španjolska glumica u braku je s Carlosom Moyom. Prije 15 godina proglašena je najljepšom ženom Španjolske.

Donna Vekić

Mlada osječka tenisačica u vezi je sa švicarskim tenisačem Stanislasom Wawrinkom, koji je navodno zbog nje ostavio suprugu. Svoju su vezu tek nedavno priznali, a zajedno su otišli i na odmor u egzotične krajeve.

Ester Satorova

Uspješna manekenka supruga je desetog najboljeg igrača svijeta Tomaša Berdycha. Vjenčali su se lani u Monacu, a ove godine uživali su zajedno na Maldivima.

Kristina Milković

U vezi je s Marinom Čilićem od 2009. godine, a osim diplome iz politologije posjeduje i onu iz psihologije. Marin je u nekoliko navrata istaknuo da mu je djevojka velika podrška.

Brooklyn Decker

Žena umirovljenog tenisača Andyja Roddicka je poznata manekenka koja je nosila revije Victoria's Secreta i pozirala za magazin Sports Illustrated Swimsuit.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.