FOTO Kolindina kći nastupila na Zlatnoj pirueti i pokazala zavidne pokrete na ledu

Foto: Igor Kralj/PIXSELL/Press

KATARINA KITAROVIĆ, kći Kolinde Grabar-Kitarović, nastupila je na 50. Zlatnoj pirueti u zagrebačkom Domu sportova te pokazala svoje umijeće klizanja.

Katarinu je s tribina bodrio tata Jakov, koji i inače ne propušta nijedan njezin klizački nastup.

Katarina je u rujnu bila najbolje plasirana Hrvatica na međunarodnom klizačkom natjecanju u Zagrebu te je tad osvojila 23. mjesto. U veljači, Katarina je zauzela 11. mjesto među 21 klizačicom nakon kratkog programa na Olimpijskom festivalu europske mladeži (EYOF) u turskom Erzurumu, a početkom godine pobijedila je u kratkom programu na prvenstvu Hrvatske u klizanju.

Inače, u jednosatnom programu Zlatne piruete, u režiji koreografkinje Gorane Škalec Petrović i uz live koncert Zdenke Kovačiček, na ledu Doma sportova rasplesali su se gotovo svi hrvatski klizači koji su nastupali posljednjih 50 godina. Od Sande Dubravčić Šimunjak, Idore Hegel, Ivane Jakupčević, Melite Juratek Cipek, Josipa Cerovca, Borisa Martineca, Josipa Gluhaka...

Zlatna pirueta održava se od 6. do 9. prosinca.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Katarinu Kitarović ili Zlatnu piruetu, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tagove: Katarina Kitarović, Zlatna pirueta.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.