FOTO Jeste li primijetili da je princ George vječito u kratkim hlačama? Razlog za to dosta je glupav

Foto: Instagram

BRITANSKA kraljevska obitelj objavila je božićni portret, a mnogi su primijetili kako je princ George i na njemu u kratkim hlačama.

Iako je fotografija snimljena ranije ove godine jer se na njoj Kate još ni ne nazire trbuščić trećeg djeteta koje nosi, i na svim ostalim fotografijama 4-godišnji sin princa Williama i Kate Middleton vječito je u kratkim hlačama.

Kako je objasnio modni stručnjak William Hanson za Harper's Bazaar, riječ je o tradiciji. Naime, dječaci više klase ne smiju nositi hlače do kasnije dobi.

"To je vrlo engleski, odjenuti dječake u kratke hlače. Hlače su za starije dječake i muškarce", objasnio je dodavši kako je to jedna od suptilnih oznaka klasa u Engleskoj, a konkretno ova tradicija datira iz 16. stoljeća, piše TheLadBible.

Princ George kratke hlače nosit će sve dok ne napuni osam godina. "Iako se vremena pomalo mijenjaju, par dugih hlača na dječaku smatra se srednjom klasom, odnosno poprilično prigradski, a ni jedan član kraljevske obitelji ili aristokracije ne želi ispasti takav. Čak ni vojvotkinja od Cambridgea", zaključio je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.