FOTO I ona ima celulit: Trenerica fitnessa pokazala kako zaista izgleda njena guza

Foto: Instagram

FITNESS blogerica Madalin Giorgetta ove je godine krenula u misiju osvješćivanja ljudi o tome koliko su fotografije na Instagramu lažne. Nakon što je pokazala kako poboljšati izgled tijela samo pomoću pravilnog držanja i napinjanja mišića, odlučila je otkriti i u čemu ona vara na toj društvenoj mreži.

Svojim obožavateljima, njih 400.000, Madalin često pokazuje svoj najveći adut, zategnutu stražnjicu, no posljednjom fotografijom je pokazala da stvari nisu onakve kakvima se čine.

"Kad me sestra fotografirala, rekla sam joj da je fotka odvratna i da je izbriše. Zaboravile smo je na kraju obrisati, a na Instagramu sam objavila sličnu fotografiju (bez rupica). Nisam mislila da ću ikad objaviti ovu fotografiju", priznala je.

Kad su je nazvali iz magazina Women’s Health and Fitness i zamolili je da im pošalje još svojih fotografija, poslala im je ove kojima se ne ponosi.

"Sad kad vidim tu fotografiju u magazinu, ponosna sam jer me prikazuju u stvarnom svjetlu. Bez uređivanja, bez poziranja, to sam samo ja, moj veliki kokos od guze i blesavi osmijeh, rekla je, prenosi Independent.

Nada se da će njene fotografije pomoći ženama da steknu samopouzdanje, izgubljeno zbog uređenih fotografija ljepotica s Instagrama.

"Volim vidjeti ove fotografije na svom profilu jer me podsjete na to da svi imamo naše najbolje kuteve koje odlučimo podijeliti na društvenim mrežama. Cure koje vidite na Instagramu ne hodaju okolo s jednom nogom savijenom i jednim kukom izbočenim prema van, niti napinju mišiće na trbuhu cijelo vrijeme", napisala je na Instagramu prije nekoliko mjeseci. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.